2023. március 13-án 13:00-14:30 között online fórumot szervezünk, melynek témája, hogy a civil szervezetek és az önkormányzatok hogyan tudnak együttműködni az energiaszegénység elleni küzdelemben. Az Éghajlatvédelmi Szövetség az Európai Klímaszövetség magyar hálózataként felvállalta, hogy a következő években tanácsadóként, HUB-ként segíti a folyamatot. Az eseményen bemutatjuk a legújabb - önkormányzatoknak címzett - pályázati felhívást technikai segítségnyújtásra az energiaszegénység leküzdése érdekében. A programon az első EPAH pályázaton nyertes magyar önkormányzat tapasztalatait is megosztjuk.

EPAH tájékoztató
2023. március 13. 13:00-14:30

Az online ZOOM találkozó ideje: 2023. március 13 hétfő - 13:00-14:30

A részvétel ingyenes és regisztrációhoz kötött. Jelentkezni 2023. március 12. 18:00-ig lehet. A jelentkezőknek a találkozó előtt küldjük el a belépéshez szükséges információkat.

Programtervezet:
13:00-13:10 - Megnyitó gondolatok - Lugosi Bea programvezető, Reflex Környezetvédő Egyesület
13:10-13:40 - Beszéljünk az energiaszegénységről, EU-s szakmai támogatás az energiaszegénység leküzdésére - Lajtmann Csaba elnök, Éghajlatvédelmi Szövetség
13:40-14:10 - Pályázói tapasztalatok - Horváth Henriett, a polgármesteri kabinet munkatársa, Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat
14:10-14:30 - Fórumbeszélgetés

További információk az EPAH-ról magyar nyelven: EU-s szakmai támogatás az energiaszegénység leküzdésére.
A program központi honlapja: Energy Poverty Advisory Hub