Energiaváltó

A Magyarországi Éghajlatvédelmi Szövetség önkormányzati intézmények képviselői és munkatársai számára szervezett gyakorlatorientált műhelyfoglalkozást Gönyűn és rábapatonán. A képzésen résztvevő közintézmények képviselői a találkozó után segíthetik a képzésen megszerzett információk terjesztését a helyi közösség körében. A műhelytalálkozóknak köszönhetően a célcsoport ismeretei bővülnek, az aktivitással összekötött, élményszerűen megszerzett tudás hatékonyan segítheti az attitűd- és viselkedésváltozást, a megismert lehetőségek alkalmazását.

Bővebben...

A HUG fesztivál, amely a vírusvédelem jegyében 2021-ben találkozóként és táborként valósult meg, Pápateszér Farkashegyre költözött. A Reflex Környezetvédő Egyesület Ökológia Központjának udvarán az Éghajlatvédelmi Szövetség kampánya is bemutatkozott. A környezetvédő szervezet szeretettel várt minden érdeklődőt a programon, amelyhez kapcsolódva az energiatudatosság növelését célzó figyelemfelkeltő akciót szervezett. Az akció keretében bemutatjuk az érdeklődőknek interaktív energiatudatossági kiállításunkat és energetikai tanácsadást biztosítottunk.. A 6-14 éves gyerekek számára az energiahatékonysággal, az energiatakarékossággal, valamint a megújuló energiák hasznosításával foglalkozó, játékos, élményalapú foglalkozásokat tartunk.

Bővebben...

Az écsi dombok tetejéről a háttérben a pannonhalmi apátság sziluettje szimbolikus hátteret biztosít a Cifra Műhely Cifrásdi Piknikének, ahol 2021-ben ismét ott volt az Éghajlatvédelmi szövetség is szemléletformáló kampányával. A környezetvédő szervezet szeretettel várt minden érdeklődőt a programon, amelyhez kapcsolódva az energiatudatosság növelését célzó figyelemfelkeltő akciót szervezett. Az akció keretében bemutatjuk az érdeklődőknek interaktív energiatudatossági kiállításunkat és energetikai tanácsadást biztosítottunk.. A 6-14 éves gyerekek számára az energiahatékonysággal, az energiatakarékossággal, valamint a megújuló energiák hasznosításával foglalkozó, játékos, élményalapú foglalkozásokat tartunk.

Bővebben...

A koronavírus árnyékában az egyik első győri közösségi esemény az I. Szedett Szemét Ünnepély elnevezésű rendezvény, melynek Győr tüdeje a Püspökerdő adott otthont. A Magyarországi Éghajlatvédelmi Szövetség szeretettel várt minden érdeklődőt a programon, amelyhez kapcsolódva az energiatudatosság növelését célzó figyelemfelkeltő akciót szervezett. Az akció keretében bemutatjuk az érdeklődőknek interaktív energiatudatossági kiállításunkat és energetikai tanácsadást biztosítottunk.. A 6-14 éves gyerekek számára az energiahatékonysággal, az energiatakarékossággal, valamint a megújuló energiák hasznosításával foglalkozó, játékos, élményalapú foglalkozásokat tartunk.

Bővebben...

A Győri Tánc-és Képzőművészeti Általános Iskola figyelembe véve a koronavírus miatti korlátozásokat az iskola épületében nem, viszont az iskola udvarán kialakított pavilonban fogadta az Éghajlatvédelmi Szövetség által szervezett Energiaőrjárat szakkörfoglalkozásait. A szakkör foglalkozásain a nyolcadikos érdeklődökkel iskolai kampányt terveztünk, amelyet a fogalkozások után a diákok meg is valósítottak.

Bővebben...

Az Európai Unió által támogatott Energiaváltó kampányunk kereti között elkészült interaktív kiállításunk, mely segítséget nyújt a projekt további tevékenységeink megvalósításához. A hét tabló mellett várhatóan a legnépszerűbb eleme a kiállításnak az öko(kli)mata lesz, amely játékos kvízzel várja majd az érdeklődő fiatalokat és még fiatalabbakat.

Bővebben...

Energiaváltó címmel indít kampányt az Éghajlatvédelmi Szövetség a energiatudatos gondolkodás és életmód elősegítése érdekében. A kampány tevékenységeit 3 győri civil tagjával és partnerével a Reflex Környezetvédő Egyesülettel, az Ökológiai Stúdió Alapítvánnyal és a Magyarország Természeti és Kulturális Örökségéért Alapítvánnyal közösen dolgozta ki. A négy szervezet pályázataiban változatos szemléletformáló tevékenységeket végzünk Győr környékén és a világhálón.

Bővebben...

Magyarországi Éghajlatvédelmi Szövetség

H-9024 Győr, Bartók Béla u.7.

Tel / Fax: +36 96 316 192

eghajlatvedelmiszovetseg@gmail.com

Amennyiben módjában áll, kérjük

támogassa szövetségünk éghajlatvédelmi programjait

adományaival, illetve a személyi

jövedelemadó 1 százalékának

felajánlásával!

Számlaszámunk: 10400511-50515756-89561009

Adószámunk: 18989061-1-08

Keresés

Civil tagszervezetek

 

 

 

  

 

 

  

 

Tagtelepülések

  

  

  

 

 

 

Pártoló tagtelepülések