Polgármesterek Szövetsége

Az Energy Poverty Advisory Hub (Tanácsadó központ az energiaszegénység felszámolásáért) új online tanfolyamot indított önkormányzatok számára. Az ingyenes képzés válaszokat kínál arra a kérdésre, hogyan tudják az önkormányzatok helyi szinten támogatni az energiaszegénység visszaszorítását.

Bővebben...

Az érdeklődők 2024. február 6-án vehettek részt az EUCF - European City Facility - Városokkal a városokért – helyi fenntartható energetikai beruházások támogatása program 6. magyarországi tájékoztatóján. A webinárium előadásainak diái valamint videofelvétele elérhető a Magyarországi Éghajlatvédelmi Szövetség honlapján. A pályázatok beadási határideje 2024. március 15.

Bővebben...

Az EUCF - European City Facility – Városokkal a városokért – helyi fenntartható energetikai beruházások támogatása című program újabb pályázati időszakában 2024. január 15. és március 15. között várja önkormányzatok és önkormányzatok együttműködésének pályázatát. A felhívás részleteit 2024. február 6-án online tájékoztatón mutatjuk be.

Bővebben...

Az Éghajlatvédelmi Szövetség magyarországi koordinátorként segít az EU Climate Pact programját, melynek célja, hogy nagykövetek segítségével minél szélesebb közönséggel ismertesse meg az EU éghajlatpolitikai törekvéseit. Fórumunkon az energiaszegénység problémáján keresztül vizsgáljuk az EU törekvéseit és a helyi kezdeményezéseket.

Bővebben...

Az Éghajlatvédelmi Szövetség egy olyan, kulcsfontosságú kezdeményezéshez csatlakozott, amelyet az Európai Bizottság indított el az Európai Zöld Megállapodás (Eurpoean Green Deal) részeként, hogy ösztönözze a lakosságot az éghajlatvédelemmel kapcsolatos tevékenységekre. Országkoordinátorként az éghajlati paktummal kapcsolatos programokat tervezünk, amelyekben szorosan együttműködünk a program nagyköveteivel és annak szélesebb közösségével, hogy segítsük és erősítsük helyben az éghajlatvédelmi tevékenységeket.

Bővebben...

Idén is támogat magyar önkormányzatokat az Energy Poverty Advisory Hub program. A 2023-as pályázati lehetőségnek köszönhetően négy hazai települési önkormányzat aknázhatja ki a program által biztosított technikai segítségnyújtást az energiaszegénység elleni küzdelemhez.

Bővebben...

Május 24.-én zajlott az EUCF - European City Facility - Városokkal a városokért – helyi fenntartható energetikai beruházások támogatása program 5. magyarországi tájékoztatója. Az online eseményen a hazai szakértő osztotta meg az érdeklődő önkormányzatok képviselőivel a program részleteit. A webinárium előadásainak diái valamint videofelvétele már elérhető a Magyarországi Éghajlatvédelmi Szövetség honlapján.

Bővebben...

Megnyílt az EUCF - European City Facility - Városokkal a városokért – helyi fenntartható energetikai beruházások támogatása című program újabb támogatási időszaka. Az első pályázatokat 2023. június 30.-ig várják.

Bővebben...

Magyarországi Éghajlatvédelmi Szövetség

H-9024 Győr, Bartók Béla u.7.

Tel / Fax: +36 96 316 192

eghajlatvedelmiszovetseg@gmail.com

Amennyiben módjában áll, kérjük

támogassa szövetségünk éghajlatvédelmi programjait

adományaival, illetve a személyi

jövedelemadó 1 százalékának

felajánlásával!

Számlaszámunk: 10400511-50515756-89561009

Adószámunk: 18989061-1-08

Keresés

Civil tagszervezetek

 

 

 

  

 

 

  

 

Tagtelepülések

  

  

  

 

 

 

Pártoló tagtelepülések