Település és Klíma

Az Éghajlatvédelmi SzövetségTelepülés és Klíma című hírlevelének 2023. nyári számát olvashatja. Aktuális híreink között energiaszegénységgel, energiaközöséggekkel kapcsolatos hasznos információkat, programokat, szakmai anyagokat valamint egy most záruló természetalapú megoldásokkal foglalkozó projekt híradását is megtalálhatja. Reméljük, hírlevelünk ezúttal is hasznosnak bizonyul!

Bővebben...

Az Éghajlatvédelmi Szövetség Település és Klíma című hírlevelének 4. száma megjelent. Aktuális híreink közt bemutatjuk a MÉSZ legújabb felhívását, szakmai eseményeket, kezdeményezéseket és egy hiánypótló kiadványt. Szeretnénk külön is felhívni figyelmet arra, hogy Klímasztár programunk keretén belül várjuk olyan előremutató, települési zöldfelület-gazdálkodás és esővíz-hasznosítás innovációinak rövid bemutatását, melyek más települések számára mintaértékűek lehetnek. Ajánljuk figyelmébe az EUCF pályázati lehetőséget is, mely önkormányzatok fenntartható energetikai beruházásainak előkészítését segíti. Reméljük, hírlevelünk ezúttal is hasznosnak bizonyul!

Bővebben...

Az Éghajlatvédelmi Szövetség Település és Klíma című hírlevelének 2. száma megjelent! Szövetségünk főszervezésével 2020. szeptember 21-25. között zajlik a hazai környezet- és természetvédő szervezetek éves találkozója - idén online térben. Kérjük, nézze meg a Zöld Civil ON ajánlóját, a rendezvény számos érdekes szakmai programot kínál! Ugyancsak szeptemberben indult "Mozdulj a klímáért!" iskolai kampányunk is, melyhez továbbra is várjuk oktatási intézmények csatlakozását.

Bővebben...

Település és Klíma címmel útjára indítjuk az Éghajlatvédelmi Szövetség hírlevelét! Terveink szerint a legalább kéthavonta megjelenő online kiadványban olyan híreket, programokat, pályázati lehetőségeket gyűjtünk csokorba, melyek elsősorban éghajlatvédelmi kérdésekben aktív települési önkormányzatok, döntéshozók, civil szervezetek és helyi közösségek számára nyújthatnak segítséget. Reméljük, ezzel is segíteni tudjuk tagjaink és a munkánk iránt  érdeklődő települések és közösségek fenntarthatósági  törekvéseit! 

Bővebben...

Magyarországi Éghajlatvédelmi Szövetség

H-9024 Győr, Bartók Béla u.7.

Tel / Fax: +36 96 316 192

eghajlatvedelmiszovetseg@gmail.com

Amennyiben módjában áll, kérjük

támogassa szövetségünk éghajlatvédelmi programjait

adományaival, illetve a személyi

jövedelemadó 1 százalékának

felajánlásával!

Számlaszámunk: 10400511-50515756-89561009

Adószámunk: 18989061-1-08

Keresés

Civil tagszervezetek

 

 

 

  

 

 

  

 

Tagtelepülések

  

  

  

 

 

 

Pártoló tagtelepülések