EUCF - European City Facility - Városokkal a városokért – helyi fenntartható energetikai beruházások támogatása címmel az egész Európai Uniót átölelő program indult, amely települések energetikai projektfejlesztéseit támogatja. A program első felhívása - mely a magyarországi önkormányzatoknak is elérhető - a napokban jelent meg. A támogatási lehetőségről az Éghajlatvédelmi Szövetség június 18-án webináriumot szervez.

EUCF - European City Facility - Városokkal a városokért – helyi fenntartható energetikai beruházások támogatása program honlapja

I. pályázati felhívás - határidő 2020. október 2. - https://www.eucityfacility.eu/apply-for-eucf-support/application-process.html

PÁLYÁZATI WEBINÁRIUM
2020. június 18. csütörtök 10:00-12:00

EUCF - European City Facility - Városokkal a városokért – helyi fenntartható energetikai beruházások támogatása program pályázatot hirdet önkormányzatoknak a települési stratégiákban megfogalmazott intézkedések beruházásainak előkészítéséhez. A webináriumon a programot és a pályázati lehetőséget mutatjuk be.

Program -
10:00-10:20 - Megnyitó az EUCF - European City Facility - Városokkal a városokért – helyi fenntartható energetikai beruházások támogatása program bemutatása - Lajtmann Csaba elnök, Éghajlatvédelmi Szövetség
10:20-11:20 - Pályázati felhívás települési önkormányzatoknak a program kereti között - Vadovics Kristóf ügyvezető igazgató, GreenDependent Intézet
11:20-12:00 - Kérdések és válaszok a programmal és a pályázati felhívással kapcsolatban

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Jelentkezési határidő június 16.
Jelentkezési lap:

Figyelem! Túljelentkezés esetén a regisztrációt előbb lezárhatjuk.
A szeminárium internetes felületének elérhetőségét a regisztráltaknak június 17-én küldjük el a regisztráció folyamán megadott email címre

Bővebb felvilágosítás
Lajtmann Csaba - Éghajlatvédelmi Szövetség

Vadovics Kristóf - GreenDependent Intézet

Az EUCF projektet az Európai Unió Horizont 2020 kutatási és innovációs programja támogatja a 864212 szerződés keretében.