Ismerd meg Győr és környéke helyi értékeit! Keresd az Éghajlatvédelmi Szövetség zöld udvarát! Nézelődj, játssz, totózz és nyerj! Vagy akár készíts magadnak egy re-rongybabát - ehhez alapanyagnak hozd magaddal kinőtt, elkopott, kilyukadt ruhádat!

 

Aki szeretné megismerni vagy családjával megismertetni a környék rejtett, féltett, akár hétköznapi, sokszor máig hasznos értékeit, keresse fel az „Élj a helyi lehetőségekkel!” jelmondattal csalogató helyszínt a Győrkőc fesztivál Bercsényi ligetben található Zöld udvarban.

 

 

A program minden korosztálynak szól: a helyi értékeket bemutató ismeretterjesztő anyagok mellett a kicsiket játszóház várja, tele természetes anyagokból készült játékokkal, a nagyobbak a kézművesség és a hagyományok rejtelmeit ismerhetik meg, az érdeklődő és játékos kedvű felnőttek, gyerekek totózhatnak, egyedi nyereményekért. A nagyszülők is különös élményben részesülhetnek: egy-egy kiállított tárgy kapcsán biztosan felelevenednek a régi emlékeik!

 

A program háttere

Győr környékének kincseit bemutató utazó kiállítást a Tanácsadók a Fenntartható Fejlődésért egyesület és a Magyarországi Éghajlatvédelmi Szövetség közösen állította össze. A program célja a helyben lakók közösségének erősítése, helyi természeti és tárgyi értékek bemutatásával, a helyi termékek fogyasztásának ösztönzése és általában a fenntartható életmód szellemének és gyakorlatának ismertetése.

 

Játékos, informatív és elgondolkodtató bemutató a helyi természeti, társadalmi és gazdasági értékekről, kézműves termékekről.

 

Kapcsolat:

Horváth Kinga – Tanácsadók a Fenntartható Fejlődésért Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., 70/326 58 30

Lajtmann Csaba – Éghajlatvédelmi Szövetség – Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. – 30 232 6658

 

http://www.tff.hu

 

http://www.eghajlatvedelmiszovetseg.hu/

Mellékletek:
Fájl letöltése (Mesz_sajto_gyorkoc.doc)Mesz_sajto_gyorkoc.doc[ ]157 kB
Magyarországi Éghajlatvédelmi Szövetség

H-9024 Győr, Bartók Béla u.7.

Tel / Fax: +36 96 316 192

eghajlatvedelmiszovetseg@gmail.com

Amennyiben módjában áll, kérjük

támogassa szövetségünk éghajlatvédelmi programjait

adományaival, illetve a személyi

jövedelemadó 1 százalékának

felajánlásával!

Számlaszámunk: 10400511-50515756-89561009

Adószámunk: 18989061-1-08

Keresés

Civil tagszervezetek

 

 

 

  

 

 

  

 

Tagtelepülések

  

  

  

 

 

Pártoló tagtelepülések